Skip to content

Continuous Delivery Engineer

Netherlands, Noord-Holland, AmsterdamSimtech Netherlands

Job description

Simtech is een groeiende cloud consultancy met kantoren in Amsterdam, Bucharest en Zurich. Wij leveren diensten en managed services op het vlak van grootschalige infrastructuur en cloud. Hierbij werken we nauw samen met onze klanten en zijn we een relevante partner die echt het verschil wil maken. Zodoende hebben we ook een scala aan cloud based managed services, die ervoor zorgen dat de hele operatie van onze klanten soepel verloopt.


Wij zijn nu op zoek naar een Continuous Delivery Engineer voor een van onze klantprojecten. Bij deze klant speelt goed functionerende software een cruciale rol. 
Als de software niet goed werkt, heeft dat grote gevolgen. Klanten kunnen dan geen geld overmaken, bijvoorbeeld. Als Continuous Delivery (platform) engineer ben jij er mede verantwoordelijk voor dat onze klant 3.2 miljoen klanten kan blijven bedienen.

Samen met je collega’s ontwikkel en lever jij de bouwstraat voor alle software. De bouwstraat voor de software die betalingen mogelijk maakt tot software waarmee je je saldo kunt checken. Als engineer werk jij namelijk aan de ontwikkeling en het onderhoud van de continuous delivery-straat (CD-straat).

Het hoofddoel bij de klant is een DevOps-platform neer te zetten waardoor teams geheel zelfstandig hun build-, test, release-, en deployprocessen kunnen uitvoeren, naadloos gekoppeld aan de change processen in Servicenow. Dit, op een infrastructuur die eenvoudig te beheren is en aansluit bij de nieuwste ontwikkelingen. Dit doel is nog niet volledig bereikt. Dat geeft jou volop kansen om jouw steentje bij te dragen en de CD-straat naar een next level te tillen.

Als deel van de Cloud First strategie zijn we onze CD platformen en aanverwante tooling aan het migreren van onze on-premise omgeving (draaiend op Docker Enterprise UCP & RHEL6/7) naar de cloud (AWS/Kubernetes). Bovendien bouwen we gelijktijdig aan de requirements van onze ontwikkelteams om bijvoorbeeld niet alleen naar onze eigen datacenters maar ook naar public cloud te kunnen deployen.

Om de next-level CD diensten versneld te kunnen realiseren zijn we op zoek naar enkele ervaren CD engineers met kennis en ervaring in het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit.

Benieuwd naar hoe groot de rol van CI/CD is?

Hier kom je te werken
Je maakt deel uit van het Continuous Delivery-team dat volgens Agile principes werkt. Een hecht team van 8-9 collega’s, met een Productowner en ondersteund door een architect, dat voor elkaar klaarstaat en het belangrijk vindt dat onze klanten altijd en overal gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Binnen het team werken we hard en hebben we allemaal een grote passie voor ons vak. Vanzelfsprekend is er ook ruimte voor plezier en ontspanning.

Job requirements

Jouw kwaliteiten
Niet jouw kennis is het belangrijkste, maar jouw drive om te leren en jezelf te blijven ontwikkelen. Je bent dan ook graag op hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied. Ook durf je je mening te geven over oplossingen. Je hebt namelijk een proactieve houding en voelt je verantwoordelijk voor je werk en de diensten die het team levert. Mede dankzij jouw analytische denkvermogen weet jij zaken tot een goed einde te brengen. Je houdt het hoofd koel in stressvolle situaties en werkt graag samen met je collega’s om onze dienstverlening nóg beter te maken.


Qualifications:

 • Hbo-niveau, bij voorkeur in IT, of een vergelijkbaar niveau op basis van ervaring.
 • Kennis als Infra/Cloud generalist (je hebt een hoop gezien): specifiek ken je je weg op AWS, maar neem je ook brede on-premise ervaring mee.
 • Ervaring met Linux.
 • Ervaring met container technologie (Docker, Kubernetes).
 • Ervaring met Infra as Code (Terraform, Kubernetes).
 • Ervaring met Git.
 • Ervaring met Java.

Je hebt een pré als je kennis/ervaring hebt met:

 • Jenkins
 • Artifactory
 • Atlassian stack (Jira, Confluence, Bitbucket)
 • XLDeploy
 • XLRelease
 • Integraties with ServiceNow

Who you are

 • Slim, zelfstarter
 • Doorzetter met de drive om continu te verbeteren
 • Goede communicator - mondeling en schriftelijk
 • Moeilijke keuzes kunnen maken als dat nodig is
 • Een punctuele en hands-on engineer
 • Wonen in Nederland

Over Simtech Cloud Consulting

Bij Simtech kom je terecht in een bedrijf van zelfstarters en ondersteunende medewerkers. Iedereen streeft ernaar om elkaar te helpen succes te behalen - persoonlijk, voor de klant en het bedrijf. Ons team van consultants is een mix van jong talent en mensen met meer dan 20 jaar ervaring in IT. We delen een “can do” mentaliteit gecombineerd met een “failure is not an option” standaard. We zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt om optimaal te presteren en stimuleren continu leren. Wij zijn Oracle Gold Partner, Red Hat Advanced Partner en AWS Select Business Partner of the Year 2019.

or