Skip to content

Functioneel beheerder Dynamics NAV / BC

RemoteNetherlands, Noord-Holland, AmsterdamSimtech Netherlands

Job description

Ben jij skilled in Dynamics NAV / Business Central?

Onze eindklant zoekt een functioneel beheerder! Als Functioneel Beheerder ben jij dé schakel tussen Development en de gebruikers binnen Nederland, België en Polen. De nadruk ligt op Mysolution Flex (MSF) en Business Central, aangezien we van Dynamics overgaan op BC. Toffe ontwikkeling, toch?


Hoe ziet je dag er uit?

Jij maakt deel uit van een scrumteam. Dit scrumteam heeft een missie… Namelijk, het optimaliseren en automatiseren van onze backoffice. Een backoffice waar dagelijks honderden mutaties en facturen verwerkt worden. Dit vraagt uiteraard veel aandacht. Hoe zorgen wij ervoor dat

onze systemen dit proces zo goed mogelijk ondersteunen? En, hoe zorgen we ervoor dat de eindgebruikers weten wat de mogelijkheden zijn?

BC, MSF, Salesforce, Freshdesk ons eigen platform en bijbehorende services. Meerdere applicaties om jezelf in vast te bijten dus! Gelukkig doe je dit niet in je eentje. In het scrumteam zitten namelijk nog meer functioneel beheerders, developers, een business analist en productowner natuurlijk. Samen bedenken we oplossingen en voeren we deze uit. Zit het werk in het scrumteam erop? Dan sluit je aan bij het functioneel beheer team. Dit

team is verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van al onze applicaties. Functioneel beheer is bij 5 scrum teams aangesloten.

Job requirements

  •  Heb je een afgeronde relevante hbo-ICT opleiding, bijvoorbeeld B&IM;
  •  Minimaal 5 jaar ervaring Functioneel Beheer;
  •  Expertise Microsoft Dynamics NAV en/ of Business Central is een vereiste;
  •  Kennis en ervaring in Mysolution Flex (MSF) (Grote pré);
  •  ITIL, BISL, DevOps, Scrum.

or