Overslaan naar content

"Waarom zou je bij Simtech moeten werken? Omdat we een team zijn van gedreven professionals die zich inzetten om de best mogelijke oplossingen te leveren aan onze klanten. Bij Simtech geloven we dat onze medewerkers ons belangrijkste kapitaal zijn en we investeren dan ook in hun groei en ontwikkeling. We bieden een uitdagende werkomgeving waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen en je grenzen kunt verleggen. Als je bij Simtech werkt, maak je deel uit van een team dat gedreven is door innovatie en samenwerking. We zijn gepassioneerd over de cloud en geloven dat we onze klanten kunnen helpen hun potentieel volledig te benutten met onze oplossingen en diensten. We zijn een groeiend bedrijf met ambitieuze doelen en we zijn op zoek naar getalenteerde mensen die ons kunnen helpen deze doelen te bereiken. We bieden niet alleen een uitdagende en stimulerende werkomgeving, maar ook een cultuur van respect, diversiteit en inclusie. Bij Simtech vinden we het belangrijk dat al onze medewerkers zich gewaardeerd en betrokken voelen bij het bedrijf. Als je op zoek bent naar een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen, dan is Simtech de juiste plek voor jou. Kom bij ons en maak deel uit van een team dat de toekomst van cloud technologie vormgeeft."

René Simoons CEO Simtech Cloud Consultig

"We streven ernaar de beste aanbieder te zijn van zakelijke infrastructuur- en cloudservices in Nederland, bekend om onze expertise, innovatie en uitstekende klantenservice."

Ons doel bij Simtech is om bedrijven in staat te stellen hun IT-infrastructuur te optimaliseren door middel van gepersonaliseerde en innovatieve cloud-oplossingen en -diensten. We streven ernaar om de unieke behoeften en uitdagingen van elke klant te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die succes en groei stimuleren.

Onze visie is om de partner bij uitstek te zijn voor bedrijven die het volledige potentieel van de cloud willen benutten en een positieve impact willen hebben op de branche.

Bij Simtech zijn we continue bezig ons team van gepassioneerde, vaardige en innovatieve professionals te ontwikkelen, een team gedreven om onze klanten te helpen slagen in de cloud. We geloven in het bevorderen van een cultuur van uitmuntendheid, samenwerking en groei, waar iedereen de kans krijgt om te leren, innoveren en een betekenisvolle impact te hebben.

Waarom werken bij Simtech een goed idee is?

Bij Simtech bieden we een dynamische en uitdagende werkomgeving die creativiteit, leren en groei aanmoedigt. We geloven in het verschaffen van de middelen, tools en kansen die onze medewerkers nodig hebben om uit te blinken in hun werk, en we investeren in hun voortdurende ontwikkeling en loopbaanontwikkeling.

Hier zijn enkele voordelen van het werken bij ons:

 • Concurrerende beloning en uitgebreide arbeidsvoorwaarden

 • Mogelijkheden voor loopbaangroei en -ontwikkeling

 • Samenwerkende en inclusieve bedrijfscultuur

 • Toegang tot geavanceerde cloudtechnologieën en oplossingen

 • Voortdurende leer- en ontwikkelingsmogelijkheden

 • Ondersteunend en toegewijd leiderschapsteam

 • En we zijn flexibel waar mogelijk!

Wat zoeken wij in een kandidaat?

Bij Simtech zijn we op zoek naar getalenteerde individuen die gepassioneerd zijn over cloud technologieën en zich inzetten om uitzonderlijke resultaten te leveren voor onze klanten. We zoeken professionals die gedijen in een dynamische en snelle omgeving, die zich toewijden aan continue leren en ontwikkeling en die gedreven zijn om een ​​betekenisvolle impact te maken.

Dit zijn enkele van de kwaliteiten die we zoeken in onze medewerkers:

 • Passie voor cloudtechnologieën en innovatie

 • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden

 • Uitstekende communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden

 • Samenwerkingsgerichte en teamgerichte mindset

 • Toewijding om uitzonderlijke klantenservice te leveren

 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen in een snel veranderende omgeving

Werken bij Simtech betekent flexibiliteit, vertrouwen en continue leren

Sluit je vandaag nog aan bij ons team!

Als je gepassioneerd bent over cloudtechnologieën en wilt werken met een dynamisch en samenwerkend team van professionals, raden we je aan om vandaag nog te solliciteren voor onze openstaande posities. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en innovatieve individuen die ons streven naar excellentie en klantensucces delen.